Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Έδιωξαν Βορίδη και μοίρασαν φοβερό φυλλάδιο με τσεκούρια!

Άμεση ήταν η κινητοποίηση αριστερών συλλογικοτήτων χθες στην Παλλήνη, που
απέτρεψαν προγραμματισμένη ομιλία του Μάκη Βορίδη. Μέλη της πρωτοβουλίας "Ρωγμές" και της νεολαίας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α συγκεντρώθηκαν στον χώρο όπου θα εμφανιζόταν ο απερχόμενος υπουργός Υγείας, ο οποίος, τελικά, ακύρωσε την εμφάνισή του.

Περίπου 30 άτομα ετοίμασαν "θερμή υποδοχή" στον Μ. Βορίδη με πανό και συνθήματα όπως "Και τώρα και πάντα όπως το 40', τη φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα", "Βορίδης Βορίδης – Μπαλτάκος και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί" και ακόμα "Φασίστα Βορίδη, φασίστα Βορίδη δε μας σταματάς, το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς" ενώ μοιράσηκε φυλλάδιο με κείμενο για την Πρωτοβουλία, με τίτλο "Φασίστες με γραβάτες ή χωρίς, την τελική απάντηση θα δώσουμε εμείς"

Οι συνεργάτες του Μ. Βορίδη τον ενημέρωσαν τηλεφωνικώς και ο ίδιος δεν αποτόλμησε την εμφάνισή του στην περιοχή.

Όπως έγραφε το φυλλάδιο που διανεμήθηκε:

"Στην Παλλήνη έφτασε σήμερα ο ‘'τσεκουράτος'' Βορίδης για να πραγματοποιήσει προεκλογική συζήτηση σε κλειστό φυσικά χώρο και χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα στην περιοχή. Ο ίδιος ως πρώην υπουργός Υγείας συνυπέγραψε στη δημιουργία μιας τεράστια ζώνης υγειονομικής φτώχειας και αποκλεισμού των ανασφάλιστων ανθρώπων από στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, εξαθλίωσε (μισθολογικά και εργασιακά) το προσωπικό του ΕΣΥ και οδήγησε τα δημόσια νοσοκομεία αλλά και το προσωπικό τους στα όρια της κατάρρευσης. Εκφραστής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετείχε στο βίαιο κλείσιμο των ψυχιατρείων και με συγκεκριμένο σχέδιο για τον ‘'τεμαχισμό'' τους στα γενικά νοσοκομεία με ότι μπορεί συνεπάγεται αυτό!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην προσπάθειά του να τσιμπήσει χρυσαυγίτικους ψήφους και χειροκροτήματα ακροδεξιών έχει εξαπολύσει επίθεση στην αριστερά και στον πληττόμενο λαό που αγωνίζεται και παλεύει για την αξιοπρέπεια και τις ανάγκες του. Οι απολύσεις και η διάλυση της δημόσιας υγείας και συνολικά οι πολιτικές της εξαθλίωσης του κεφαλαίου πάνε μαζί με τον αντιδημοκρατικό ολοκληρωτισμό που θέλουν να μας επιβάλουν οι Βορίδηδες σήμερα. Οι λογικές αυτές όμως δεν χωράνε ούτε στην Παλλήνη, ούτε πουθενά! Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε προσπάθεια τους να μαυρίζουν τις ζωές μας !"

Μετά το μπλόκο στην εμφάνιση Βορίδη, εκδόθηκε και σχετικό δελτίο Τύπου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής:

Σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του Μάκη Βορίδη στο Atlantis Tennis Club στην Παλλήνη αλλά…όπως φαίνεται λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Με πρωτοβουλία της νεολαιίστικης συλλογικότητας «Ρωγμές στα Ανατολικά», στην οποία ανταποκρίθηκε και η τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο με πανό, συνθήματα και μοίρασμα κειμένων, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο βουλευτής να ακυρώσει με τηλεφώνημά του την ομιλία και να αποχωρίσουν και οι λιγοστοί που είχαν έρθει να ακούσουν το ακροδεξιό του παραλήρημα. Δεν έχει περάσει εξάλλου ούτε βδομάδα από όταν ο πρώην αρχηγός της φασιστικής ΕΠΕΝ και νυν στέλεχος της ΝΔ, επιδόθηκε σε έναν παραληρηματικό μονόλογο που θύμιζε επταετία.

Δεν υπάρχει πιο σαφής τρόπος να τους δείξουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι. Καταδικάζουμε εκείνους και την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ που μας έχει μαυρίσει τις ζωές, έχει σπείρει την ανεργία και την ανασφάλεια, έχει τινάξει στα ύψη το ποσοστό των αυτοκτονιών – έχει βυθίσει έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση.

Να ξέρουν ότι όποτε τολμήσουν να ξαναπατήσουν στις περιοχές μας θα μας βρουν απέναντί τους.
ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

http://www.avgi.gr/article/5248643/edioxan-ton-boridi-apo-tin-pallini

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΓΑΜΑΕΙ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΤΕ.

Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ & Η ΓΙΑΡΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...